Blommor och stilleben

Kurser för dig som längtar efter att få lära känna perspektiven, vinklarna och formerna i dina målningar. Här får du lära dig bemästra skuggorna, ljuset och djupet för att få in magin i dina objekt!
Kurserna kostar 379 kr.

 

Måla levande former


Lär dig form och volym, hur du får former att se levande ut. Du får också teknikerna att bemästra mörker och ljus. (stilleben av frukter och leksak)

Läs mer och köp kursen

Fånga perspektiven


Du får kunskap om perspektivets och vinklarnas konst. Ta dig närmare att kunna måla rumsmiljöer och gator med hus. (stilleben av lådor)

Läs mer och köp kursen

Måla genomskinliga objekt


Få insikt om hur du får till ett transparent objekt att se övertygande och verkligt ut! Kom med till ateljén och måla ett stilleben av ett päron och en vas.

Läs mer och köp kursen

Måla med mixed media - Kollage-teknik med transparent flaskmotiv


Längtar du efter att få en härligt, livsbejakande schvung i dina målningar? Häng med så ska jag visa dig hur du kan måla ett flaskmotiv i härligt kontrasterande färger som poppar!

Läs mer och köp kursen

Från exakt till abstrakt - utforska en form på
3 olika sätt


Längtar du efter att bli bra på att måla mjuka övergångar och graderingar mellan olika färger? Vill du lära dig mer om hur du arbetar med ljuset i dina målningar? Önskar du att du kunde mer om måleri-teknik för att göra dina målningar bettre rent hantverksmässigt? Då är denna lektion perfekt för dig!

Läs mer och köp kursen

Måla i jordig färgskala
och lek fram härliga motiv med akrylpenna


Lär dig hitta och blanda fram dina egna jordiga favoritnyanser! Du visas nya spännande motiv-världar och guidas steg för steg till en intuitiv illustrationsmetod med akrylpennor.

Läs mer och köp kursen

Blommotiv med lekfull kollageteknik


Lär dig hur du kan använda urklipp från vykort, magasin och reklamblad till att göra fantastiska blommönster som blir unika! Du får göra din egen kreativa tolkning av en fantasi-blombild med det material du har hemma.

Läs mer och köp kursen

Måla sensuella blommor som Georgia O’Keeffe


I den här webbkursen ska vi fördjupa oss i Georgia O’Keeffes sensuella värld av färger och blommor och upptäcka vad hennes måleriska språk innebär i vårt egna måleri.

Läs mer och köp kursen
 
Utsparande måleri-
motiv vas och figurer


Öppna upp nya världar i ditt skapande med tvärtomtänk! Lär dig skapa vackra motiv och effekter från röriga bakgrunder, för att ge dem liv med skugga och ljus. Tips kring hur man håller färgerna rena trots att de är många.

Läs mer och köp kursen

Blåtonat blommotiv
med lysande detaljer


Släpp kreativiteten fri och måla med fingrarna! Se hur två färger kan bli en underbar grund till en målning med blomstermotiv som vi sedan ger lyster till genom att lägga in en accentfärg som låter utvalda detaljer träda fram och skina.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!