Måla som de stora mästarna 

Kurser för dig som vill utforska de stora konstnärernas stil, formspråk och gestaltning- låt dig inspireras och öppna upp för nya sätt att måla.
Kurserna kostar 379 kr.

 

Måla mjuka landskap som Munch


I den här webbkursen kommer vi ta med oss Munchs formspråk, hans personliga signum-stil i linje-arbetet och formgestaltningen och skapa ett landskap som är inspirerat av hans unika uttryck och värld.

Läs mer och köp kursen

Färgsprakande landskap
i van Gogh-stil


Har du svårt att få fram klara färger? Hitta ett nytt kreativt uttryckssätt med penseldrag inspirerade av van Gogh. Lär dig ett systematiskt sätt att bygga upp en landskapsmålning med slätter och berg som sprudlar av färg och rörelse!

Läs mer och köp kursen

Måla ljuset som Turner


Den här webbkursen handlar om att destillera fram några av Turners avgörande måleriska grepp som vi kan använda direkt in i vårt eget måleri och se dess effekter förvandla och förgylla våra målningar! 

Läs mer och köp kursen

Måla ansikten som Matisse


Ta dig an Matisses nära på ”nonchalans” och respektlöshet för måleriets traditioner som metod för att nå fram till dina egna inre spontana bilder. Vi fokuserar på ansikten som form och uttryck och ser vilka karaktärer som kommer när vi ger oss hän i målarglädjens lekfullhet bortom den inre kritikerns censur.

Läs mer och köp kursen

Måla drömmar som Chagall


I den här webbkursen bjuds du in att utforska dina egna drömmar och visioner i ett måleri som inspireras av Chagalls sätt att berätta, hans färgskalor, kompositioner och måleriska stil. Du kommer måla en målning från ditt inre inspirerat av denna mästare. Häng med till Chagalls värld där allt är möjligt!

Läs mer och köp kursen

Surrealistiska ansikten


Inspireras av en konstnär som har lagt konventionerna åt sidan och bjuder in till ett mer surrealistiskt måleri där endast fantasin sätter gränser. Guidas av konstnären Friedrich Hundertwasser och hans underbart galna motivvärld i en stil som han kallar ”Transautomatism”. Här öppnar du upp för nya sätt att måla!

Läs mer och köp kursen

Måla sensuella blommor som Georgia O’Keeffe


I den här webbkursen ska vi fördjupa oss i Georgia O’Keeffes sensuella värld av färger och blommor och upptäcka vad hennes måleriska språk innebär i vårt egna måleri.

Läs mer och köp kursen

Måla landskap som Monet


I den här webbkursen tittar vi närmar på vad det är som gör Monets verk så magiska, och plockar med oss en rad karaktärsdrag av hans sätt att skapa som vi applicerar på våra egna målningar, i det här fallet ett landskap.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!