Måla från ditt inre 

Kurser för dig som vill fördjupa dig i det intuitiva måleriet och som längtar efter att hitta motiven inom dig. I denna underbara värld är allt möjligt...
Kurserna kostar 379 kr.


Mitt sagoträd, livets träd


Guidas in i din inre värld och måla intuitivt på det mycket ursprungliga temat ”mitt inre sagoträd/ livets träd”, fullt med symbolik för oss själva och våra liv. Du erbjuds ingångar och förslag på hur ett sådant träd kan gestaltas och får känna in vad som är rätt för just dig, just då. Att låta känslan och fantasin flöda är den frigörande röda tråden i den här kursen.

Läs mer och köp kursen

Måla ditt kraftdjur


Vilket djur inspirerar dig med sina krafter och karaktärsdrag? Vilket djur identifierar du dig med och vill fira? Hämta livsenergi från djurriket och måla det djur som gör dig till en större, vackrare och mer blomstrande version av dig själv.

Läs mer och köp kursen

Måla ett minne
av en relation


Utmana din perfektionist och lär dig jobba med mer grova drag! Pillar du sönder målningar med detaljer och överarbetar dem? Här är en lektion som ger dig tekniker på ett mer abstrakt och ”grovt” arbetssätt som resulterar i en härlig semi-abstrakt målning med stark känsla (och utan för mycket detaljarbete). 

Läs mer och köp kursen

Måla din inre musa - porträtt från fantasin


Att måla ansikten behöver inte vara så svårt! I den här webbkursen får du lekfulla verktyg att måla ett ansikte och du hämtar inspirationen från ditt inre då du blir inbjuden att måla din inre musa - den del i dig som älskar skapandet och leken och som hejar på dig i när du målar!

Läs mer och köp kursen

Måla konstens 7 beståndsdelar


Skapa en underbar bakgrund med dina personliga mönster och former på vilken du sen kan måla fram valfritt motiv i utsparande måleri-  jag guidar dig till abstrakta figurer. Få praktisk erfarenhet av konstens beståndsdelar som berikar ditt skapande framöver! 

Läs mer och köp kursen

Måla drömmar
som Chagall


I den här webbkursen bjuds du in att utforska dina egna drömmar och visioner i ett måleri som inspireras av Chagalls sätt att berätta, hans färgskalor, kompositioner och måleriska stil. Du kommer måla en målning från ditt inre inspirerat av denna mästare. Häng med till Chagalls värld där allt är möjligt!

Läs mer och köp kursen

Abstrakt måleri och färgglädje - hitta nya färgkombinationer


Utforska dina färgfavoriter i abstrakt måleri och upptäck vilka färger du spontant väljer och hur de kan kombineras med andra favoriter. Upptäck nya ihop-parningar av färger du inte ens visste att du gillade och möt de färger du inte gillar- de kommer öppna nya dörrar!

Läs mer och köp kursen

Du kan inte göra fel

 

Längtar du efter att frigöra ditt måleri och din kreativt mer? Vill du hitta sätt att måla dig bort från dina vanligt återkommande motiv och vanemässiga tekniker? Längtar du efter att öppna dig för det intuitiva flödet och inte hindras av tankar som att ”det måste bli fint”? Då är denna kurs rätt för dig!

Läs mer och köp kursen

Inspirationsföredrag: Hitta motiven i dina bakgrunder


Älskar du att leka och experimentera med färg men har svårt att ta målningarna vidare till motiv? Lär dig hur kontrast, ljus och färg kan hjälpa dig hitta motiven och se på dina bakgrunder med nya ögon.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!