Måleriteknik

Kurser för dig som vill lyfta dina verk till nästa nivå rent tekniskt! Lär dig de praktiska aspekterna kring bl.a. kontrast, färglära, ljus och skugga och upptäck hur du kan ta dina målningar vidare från det endimensionella.
Kurserna kostar 379 kr.


Din målnings berättelse - Kompositionslära


Under denna kurs får du ta del av kompositionens magiska värld där du får lära dig hur du kan berätta genom måleriet och medvetet hjälpa betraktaren att göra en resa genom dina verk.

Läs mer och köp kursen

Så blandar du färger!


Allt du behöver veta om färg i en kurs! Hur du blandar till hela färgcirkeln, hur du undviker att få smutsiga färger, tips för att få till hudtoner och mycket mer.

Läs mer och köp kursen

Att göra klart en målning


I denna kurs får du verktyg och konkreta tips för att kunna avgöra om dina målningar är färdiga. Avslutningsprocessen upplevs ofta som svår men med hjälp av en rad olika infallsvinklar får du lära dig hur du kan förenkla den!

Läs mer och köp kursen

4 sätt att måla bakgrunder


Bästa knepen kring hur man målar magiska bakgrunder som utgör en perfekt grund att ta vidare till abstrakta eller figurativa målningar.

Läs mer och köp kursen

Få djup i din målning


Känns dina målningar ofta platta och endimensionella? Längtar du efter att få in mer djup som ger atmosfär, rymd och magi? Lär dig hur du får blicken att färdas långt in i dina bilder för att upptäcka allt som finns att se.

Läs mer och köp kursen

Få in ljuset i dina målningar


Följ med till ateljén och se när Ania demonstrerar ljusets nyckelaspekter - den viktigaste och mest avgörande ingrediensen som kommer att få dina målningar att lyfta och skimra!

Läs mer och köp kursen

Måla konstens 7 beståndsdelar


Skapa en underbar bakgrund med dina personliga mönster och former på vilken du sen kan måla fram valfritt motiv i utsparande måleri-  jag guidar dig till abstrakta figurer. Få praktisk erfarenhet av konstens beståndsdelar som berikar ditt skapande framöver! 

Läs mer och köp kursen

Inspirationsföredrag: Hitta motiven i dina bakgrunder


Älskar du att leka och experimentera med färg men har svårt att ta målningarna vidare till motiv? Lär dig hur kontrast, ljus och färg kan hjälpa dig hitta motiven och se på dina bakgrunder med nya ögon.

Läs mer och köp kursen

Abstrakt måleri och färgglädje - hitta nya färgkombinationer


Utforska dina färgfavoriter i abstrakt måleri och upptäck vilka färger du spontant väljer och hur de kan kombineras med andra favoriter. Upptäck nya ihop-parningar av färger du inte ens visste att du gillade och möt de färger du inte gillar- de kommer öppna nya dörrar!

Läs mer och köp kursen

Fånga perspektiven


Du får kunskap om perspektivets och vinklarnas konst. Ta dig närmare att kunna måla rumsmiljöer och gator med hus. (stilleben av lådor)

Läs mer och köp kursen

Utsparande måleri-
motiv vas och figurer


Öppna upp nya världar i ditt skapande med tvärtomtänk! Lär dig skapa vackra motiv och effekter från röriga bakgrunder, för att ge dem liv med skugga och ljus. Tips kring hur man håller färgerna rena trots att de är många.

Läs mer och köp kursen

Måla genomskinliga objekt


Få insikt om hur du får till ett transparent objekt att se övertygande och verkligt ut! Kom med till ateljén och måla ett stilleben av ett päron och en vas.

Läs mer och köp kursen

Måla i jordig färgskala
och lek fram härliga motiv med akrylpenna

Lär dig hitta och blanda fram dina egna jordiga favoritnyanser! Du visas nya spännande motiv-världar och guidas steg för steg till en intuitiv illustrationsmetod med akrylpennor.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!