Måla människor 

 Kurser för dig som längtar efter att måla människor och ansikten. Här får du verktygen du behöver kring proportion, kulörer, ljus m.m. som gör dina porträtt så där härligt levande!
Kurserna kostar 379 kr.

 

Måla fram ansikte
ur bakgrund


Ofta när vi målar lekfulla bakgrunder vill vi kanske måla fram ansikten. Ania visar hur man går tillväga och vad man ska tänka på vad det gäller placering, form, proportion, kulörer, ljus och mörker mm.

Läs mer och köp kursen

Måla ett kvinnoansikte
i glada färger


Längtar du efter att lära dig måla ansikten? Tvekar du ofta för du inte vet hur man får rätt proportioner eller att du känner dig osäker på skuggningarna? Häng med och få all kunskap du behöver!

Läs mer och köp kursen

Lär dig måla ett ansikte


Öva på att återskapa ett ansikte så det ser levande och verkligt ut. Mejsla fram anletsdragen med mörker och ljus utifrån en bildförlaga av ett ansikte.

Läs mer och köp kursen

Människan i rörelse
och dans


Längtar du efter att måla människor i rörelse? Tvekar du ofta att måla människor för du tycker det är svårt? Tycker du ofta att de blir stela? Häng med i lekfull process i att måla både en spännande bakgrunds-teknik och en lättsam och glädjefylld metod att få in den mänskliga gestalten i dessa bakgrunder! 

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!