Testa roliga tekniker

Kurser för dig som vill leka och ha roligt med akrylfärg och mixed media! Testa en ny teknik, hitta inspiration och spännande infallsvinklar till ditt måleri.
Kurserna kostar 379 kr.

 

Måla djur på schablonbakgrund


Ania visar en metod för att skapa underbara bakgrunder med personliga schablonmönster som kan upprepas i många olika lager, färger och nyanser - och målar sedan fram ett djur med utgångspunkt i den.

Läs mer och köp kursen

Måla med maskeringsvätska


Hitta nya spännande sätt att använda maskeringsvätskan i dina akrylmålningar och överraskas av dess magiska effekter!

Läs mer och köp kursen

Färgglad fågel med
kollage-teknik


Skapa en mixed media-målning med kollage i botten och med ett djurmotiv. Vi berikar den med färg,  mönster och motiv från kollage-bitarna och gör målningen intressant och spännande!

Läs mer och köp kursen

Skapa magi med akrylpennor


Alla Anias hemligheter kring hur hon jobbar med akrylpennor och vilka magiska effekter man kan få tillsammans med akrylfärg!

Läs mer och köp kursen

Blommotiv med
lekfull kollageteknik


Lär dig hur du kan använda urklipp från vykort, magasin och reklamblad till att göra fantastiska blommönster som blir unika! Du får göra din egen kreativa tolkning av en fantasi-blombild med det material du har hemma.

Läs mer och köp kursen

Fågelmotiv på bakgrund
av acrylic ink


Lär dig skapa fantastiska bakgrunder med acrylic ink på akvarellpapper! Ta del av spännande tekniker och hjälpmedel kring hur du använder den rinnande akrylen för att skapa olika effekter, strukturer och mönster i dina målningar.

Läs mer och köp kursen

Hitta din målarstil med "mark-making!"


Utforska linjen och avtrycket/ ”märket” som görs när vi målar med penseln. Genom att bli medveten om hur du använder verktygen, och framför allt hur du KAN göra, gör att du mer medvetet ser och kan välja ditt personliga uttryck.

Läs mer och köp kursen

Abstrakt måleri och färgglädje - hitta nya färgkombinationer


Utforska dina färgfavoriter i abstrakt måleri och upptäck vilka färger du spontant väljer och hur de kan kombineras med andra favoriter. Upptäck nya ihop-parningar av färger du inte ens visste att du gillade och möt de färger du inte gillar- de kommer öppna nya dörrar!

Läs mer och köp kursen

Måla med mixed media - Kollage-teknik med transparent flaskmotiv


Längtar du efter att få en härligt, livsbejakande schvung i dina målningar? Häng med så ska jag visa dig hur du kan måla ett flaskmotiv i härligt kontrasterande färger som poppar!

Läs mer och köp kursen

Djursiluett med sagofjäll


Häng med och se magi bli till! Här får du lära dig skapa en fågelsiluett innehållande ett landskap med kollage-detaljer på en färgglad bakgrund med massa mönster och struktur.

Läs mer och köp kursen

Måla med mönster


Visste du att mönsterklottrande faktiskt är en egen konstform som du kan utveckla? Att låta linjen skapa olika stämningar, motiv och dekorativa fantasivärldar. Ta ditt mönster-klotter, ”doodle” till nästa nivå- här kan man inte göra fel!

Läs mer och köp kursen

4 sätt att måla bakgrunder


Bästa knepen kring hur man målar magiska bakgrunder som utgör en perfekt grund att ta vidare till abstrakta eller figurativa målningar.

Läs mer och köp kursen

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV

- Vi håller dig regelbundet uppdaterad, inspirerad och motiverad!