WORKSHOP I MÅLERI MED ANIA:  

"Måla drömmar som Chagall"

Torsdag 31 Mars kl 18.30-20.30

JA, JAG VILL ANMÄLA MIG!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

INSPIRERAS AV DE STORA MÄSTARNA! Chagalls måleri bjuder in till drömmar, fantasier och berättelser. Hans måleri tar oss till andra världar och öppnar upp för visioner bortom den här verklighetens tid och rum, helt underbart!  

I den här workshopen bjuds du in att utforska dina egna drömmar och visioner i ett måleri som inspireras av Chagalls sätt att berätta, hans färgskalor, kompositioner och måleriska stil. Du kommer måla en målning från ditt inre inspirerat av denna mästare. Häng med till Chagalls värld där allt är möjligt!

 

JA! JAG VILL ANMÄLA MIG

Detta får du lära dig:

- Vad exakt det är som gör Chagalls målningar till de drömska världar de är

- Hur hans färgpalett bjuder in till ett berättande på flera nivåer som ändå knyter ihop målningens olika delar.

- Hur Chagalls specifika motiv blir så lekfulla och fulla av charm och spännande stämningar.

- Hur du får in din egen drömvärld i Chagalls ”recept” att måla

 

Så här tycker andra om workshopen:

”Härlig övning med Chagall-tema där man kunde tillåta sig att göra nästan vad som helst och det ändå kan kännas rätt! Tack Ania, snabbt och intensivt skapande under två timmar, och jag kände att det var “min berättelse” som tog form på pappret medan du Ania, höll på med “din berättelse” parallellt, inspirerat av underbara Chagall.”

/Agneta Christison

”Det här var skoj! Fantasi och färger. Skönt att släppa prestationen!”

/Yvonne Larsson

”Chagall, jösses vilken övning. Hans värld är märkligt balanserad trots att den är så drömlik, hans färgval så subtila trots att de är starka. Jag målade bort mig redan i början och började helt bort i tok, men valde att gå vidare med det knasiga, lite naiva istället. Gick på känslan, jag hade roligt och lärde mig att uppskatta torr pensel.”

/Katarina Hult

Bra att veta

ANMÄL MIG TILL WORKSHOPEN NU

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]