WORKSHOP I MÅLERI MED ANIA:  

"Måla sensuella blommor som Georgia O’Keeffe"

Måndag 30 maj kl 18.30-20.30

JA, JAG VILL ANMÄLA MIG!

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

INSPIRERAS AV DE STORA MÄSTARNA! Georgia O’Keeffe tar andan ur oss med sina undersköna motiv av kargt ökenlandskap, djurskallar och blommor målade med en känslighet och närvaro som hypnotiserar. Hennes sätt att gestalta det sensuella i en närgången skildring av färger och former som förför sinnet är så enastående inspirerande!

I den här workshopen ska vi fördjupa oss i Georgia O’Keeffes sensuella värld av färger och blommor och upptäcka vad hennes måleriska språk innebär i vårt egna måleri.

JA! JAG VILL ANMÄLA MIG

Detta får du lära dig:

- Att se på blomformer på ett sätt som öppnar upp för magin i detaljen och det sensuella berättandet genom måleriet.

- Medvetenhet hur du ska jobba med ljus och mörker för att få fram kontrast i blommotivet.

- Nyckeln till att skapa övergångar som är skira och jämt flödande.

- En lager på lager metod som låter dig bygga upp en målning att vara stolt över.

- Möjlighet att uttrycka dig fritt och lekfullt med färger i ditt blommotiv, bortom det naturalistiska och verklighetstrogna – det är detta som gör din målning personlig och din.

 

Så här tycker andra om workshopen:

”Wow, va kul, inser att jag gillar utmaningen det höga tempot ger, fullt fokus i två timmar blev så här”

/Jenni Brandett

”Oj vilken konstnärinna hon var, Georgia O'Keefe. Måste haft massor med tid och tålamod för att kunna måla stora detaljer av blommor på ett så självklart sätt, hon fick fram formerna så fint, så lagom detaljerat men ändå så intrikat och spännande. Undrar om hon hade lika många penslar, pytsar, och kladdiga fingrar som jag hade ikväll när hon var klar med sin blomma. Förmodligen. Hennes blommor är bara hennes, så här blev min. Tack Ania för ikväll.”

/Katarina Hult

”Så roligt! Glömmer tid och rum. Går inte att sluta!”

/Yvonne Larsson

Bra att veta

ANMÄL MIG TILL WORKSHOPEN NU

Om kursledaren


ANIA WITWITZKA
är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]