Aktuellt hos Shine Through Art

Läs mer om vad som händer hos oss! Skrolla ner för att läsa!

Lunch-måleri med Ania - Tankar om att hitta sin personliga målarstil...

Efter att ha gjort ett inlägg där jag ställde en fråga om ämnet och fick många bra reaktioner, vill jag dela med mig av lite tankar kring det här med att hitta din personliga målarstil. Känns det intressant för dig? Häng med!

Sen vill jag bjuda in dig till: Gratis webinarie på temat ”Hur du finner din personliga målarstil utan många år på konstskola”
Söndag 23 jan kl 16.00
Videon öppnas i min youtube-kanal och är ca 20 minuter lång.

 

TA MIG TILL VIDEON NU!

Gratis webinarie för dig som målar, sön 23 januari kl 16 

”Hur du finner din personliga målarstil utan många år på konstskola”

Du kommer lära dig:
- Vad en personlig målarstil faktiskt är (och det kanske inte är det du tror!)
- Det säkra sättet att hitta din personliga målarstil
- Varför din unika målarstil är närmare än du tror
- DEN ENDA avgörande ingrediensen för att hitta din unika målarstil.

Exklusivt webinarium med konstnären Ania Witwitzka från Shine Through Art.

KUL! Jag vill vara med på det här webinariet!

Lunch-måleri med Ania är igång igen!

Här är: "Att komma igång efter en paus i måleriet"

Varje fredag kl 12 ger jag "lunchmåleri med Ania". I fredags 7 januari började jag med vårterminens första live på detta tema: Hur kommer man igång när man inte målat på ett tag? Jag tänkte berätta hur jag gör, häng med!
Videon öppnas i min youtube-kanal och är ca 20 minuter lång.

 

TA MIG TILL VIDEON NU!

Nu är programmet klart över vårens kurser hos Shine Through Art: 

Måla och stråla – håll igång måleriet i vardagen
Måla och Stråla är ett onlineprogram som inspirerar dig att utveckla och hålla igång måleriet i ditt vardagsliv. Du ingår i en grupp som regelbundet träffas via olika webinarier med coaching, inspiration och gemenskap. Vi träffas främst på onsdagar. Kursstart våren 2022: onsdag 12 januari. Läs mer HÄR.

Måla fram din stil – exklusivt coachingprogram online
Måla fram din stil är ett exklusivt program med coaching online för dig som är redo att vidareutveckla ditt måleri och vill hitta din stil. Under 6 månader får du coaching i ditt konstnärskap och personlig återkoppling, så att du kan finna och förfina din riktning i måleriet och det personliga uttryck där din unika stil kommer fram. Läs mer HÄR.

Kom ut med din konst – onlinekurs  
Är du redo att ta steget och komma ut med din konst? Vill du ta reda på hur du kan bygga en följarskara, nå en publik och få nya kunder till dina verk? Det här är en kurs för dig som längtar efter att få praktiska tips och tekniker på hur man faktiskt gör, hur man ska tänka och vad du ska berätta för omvärlden om ditt konstnärskap, din kreativitet och ditt måleri för att nå ut. Kursen kommer ges under två helger i mars, 5-6/3 och 26-27/3. Information om Kom ut med din konst-kursen kommer längre fram via nyhetsbrev och via aktuellt-sidan på Shine Through Art-sajten.

Månatliga workshops i måleri online
Jag fortsätter med de populära workshoparna på olika teman varje månad. Ca 2 timmar av måleri tillsammans som tar ditt skapande till nya nivåer! Varje månad, sista torsdagen i månaden. Mer info kommer längre fram via nyhetsbrev och via aktuellt-sidan på Shine Through Art-sajten.

Påskkurs: Teckna från höger hjärnhalva - onlinekurs
Under fyra dagar i påsk kommer vi lära oss teckna från höger hjärnhalva med Betty Edwards kända bok med samma namn. Kursen är praktisk och ger dig kunskap som kommer öppna upp ditt seende och gör dig till en bättre tecknare OCH målare när du lär dig behärskar formerna på nya spännande vis! Mer information om Teckna från höger hjärnhalva-kursen kommer längre fram via nyhetsbrev och via aktuellt-sidan på Shine Through Art-sajten.

Gemenskap och målarglädje i vår Facebok-grupp!

Hurra! Nu är vi över 5000 medlemmar i denna fantastiska grupp som hyllar det intuitiva måleriet och målarglädjen! Om du inte redan är med i Facebook-gruppen så gå med nu och delta i vår TÄVLING där vi lottar ut vår populära webbkurs "Att göra klart en målning" till 5 st vinnare! Här kan du läsa mer om kursen man kan vinna: 
https://www.shinethroughart.com/att-gora-klart-en-malning
För att gå med i gruppen klicka på den här länken: 
https://www.facebook.com/groups/intuitivtmaleri

Vinnarna dras och meddelas på Facebook nu på torsdag 7 januari så se till att gå med nu! 

Ta mig till Facebook-gruppen!

Nu börjar mitt nya konstnärsliv! 

Kära målarvänner! 
Eftersom jag börjat landa in i föräldrarollen är det dags att ta nästa steg, ta med sig Charlie till ateljén! Det gäller att börja tidigt och vänja honom vid färg och skapande, och har jag tur blir han inspirerad. Ännu så länge är han för liten att måla helt själv så han får bara vara med och insupa atmosfären (med barnvänlig fingerfärg). Att kombinera måleriet med att ta hand om honom kan bara ske i micro-insatser just nu, och jag hoppas de kan bli längre så småningom…
Men det är så kul att vara tillbaka i skapandet!
Kram
Ania

Workshop i måleri i december:
"Måla med mönster - Linje-leken som lyfter dina målningar!" Delta i efterhand.

Sista workshopen i måleri för i år: Kom och ha roligt med mig i mönsternas värld!

Mönster och klotter - doodle på engelska - är något de flesta av oss kan (tänk telefonklotter)! Men visste du att detta mönsterklottrande faktiskt är en egen konstform som du kan utveckla? Att låta linjen skapa olika stämningar, motiv och dekorativa fantasivärldar är underbart och lekfull. Och det bästa av allt: alla kan ”doodla” och du kan inte göra fel - du bara skapar mer mönster!

Kom med på en kreativ stund där du får släppa loss fantasin och leken och skapa med hela din livserfarenhet av mönster som bildbank och inspiration - hämta hem detta som ett sätt att förgylla dina målningar på ett lekfullt vis som gör dem vackra och oemotståndliga! I den här workshopen tar vi mönster-klotter, ”doodle” till nästa nivå!

Workshopen ägde rum torsdagen 16 dec kl 18.30-20.30 men du kan även se den nu i efterhand. Pris 359 kr.

Kul! Jag vill vara med på workshopen i december

Workshop i abstrakt måleri - delta i efterhand!

Åååh vi hade en sådan härligt kreativ workshop den 25 november! I den här workshopen om abstrakt måleri bjöds deltagarna in till en fördjupad insyn och förståelse för de byggstenar vi arbetar med när vi målar (föreställande likväl som icke föreställande). Genom att se och testa hur du kan variera ditt måleri genom det abstrakta formspråket får du receptet på hur du gör dina målningar mer mångfasetterade och spännande. Dina verk blir alltså bättre tekniskt och innehållsmässigt för att du vet hur du använder måleriets grundprinciper mer medvetet, härligt va? Vill du göra kursen nu i efterhand? Du kan köpa tillgång till inspelningen via länken nedan. (Tillgänglig under obegränsad tid). Workshopen är ca 2 timmar lång och när du anmält dig får du ett mejl med information kring hur du förbereder dig. 

JA! Jag vill lära mig mer om abstrakt måleri!

Frågor eller funderingar? Välkommen att maila oss på [email protected]